Начин на приготвяне
От кондензираното мляко икокосовите стърготини се омесва лепкава смес, оформят се бонбони. Подреждат се върху хартия за печене и се оставят в хладилника за 30 минути или както аз ги прибрах във фризера за 10 минути.
През това време в три купи се разтопяват трите вида кувертюр. Една част от охладените бонбони се потапят в натуралния, другите в млечния и отново се подреждат върху хартията за печене.
Остатъците от шоколада се сипват в еднократен пош и се декорират на зиг-заг. Една малка порция от белия кувертюр оцветих с червена гелова боя и отново на зиг-заг сложих върху бонбоните, но това е моя приумица. След като се декорират се прибират в хладилника, за да стегнат.
По принцип трябва да се съхраняват в хладилника.
Количеството на шоколада може да се намали на 200 г, ако не обичате много шоколад, но аз исках да постигна плътно шоколадово покритие, което да хрупка, затова количеството е толкова голямо и ефектът на бонбоните е такъв!
Кокосовите бонбони с кондензирано мляко са чудни.