Палачинки с рибно тесто

IvankaIvankaНовак83
22/01/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо603
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се обелва и се запича във фурната.

Рибното филе се сварява в подсолена вода заедно с моркова и запечения лук.

Приготвя се палачинково тесто, като се разбиват яйцата и към тях последователно с разбиване се прибавят прясното мляко и брашното.

Към тестото се добавят и свареното ситно накълцано филе от рибата, смлян черен пипер и сол на вкус.

Палачинките се приготвят от тази смес, като при поднасянето им се слага парченце лимон.

Рейтинг

5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар