Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран Кашкавал»Паниран кашкавал с кори за баница в еър фрайър

Паниран кашкавал с кори за баница в еър фрайър

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k11k13
Паниран кашкавал с кори за баница в еър фрайър
Снимка: Стоянка Русенова
2 / 3
06/04/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
3
"Любимият паниран кашкавал отново е тук"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 400 г
  • яйце - 1 бр.
  • масло - 2 с.л. разтопено
  • кори за баница - 4 листа
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За този апетитен кашкавал пане нарязваме кашкавала на 6 парчета с дебелина около 1.5 см.

Правим правоъгълни парчета.

Вземаме една кора за баница и я разделяме на две.

Едната половина намазваме с маслото и увиваме парчето.

Предварително си включваме уреда да загрява на 200 °C за 5 минути.

Разбиваме си яйцето и потапяме кашкавала в разбито яйце.

Върху кошницата на уреда си слагаме хартия за печене, която трябва да е колкото площта на кошницата, не повече.

Намазваме я с малко олио и тогава поставяме кашкавала, като пускаме уреда на 180 °C за 10 минути.

Обръщаме само веднъж за 5 минута панирания кашкавал с кори за баница в еър фрайър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Дони Ники
Дони Ники
Чудесна идея
06.04.2022 18:21