Гъбена супа с мащерка

Гъбена супа с мащерка
Снимка: Galya Vasileva
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • гъби - 400 г
  • червен лук - 1 глава
  • олио - 1 с.л.
  • мащерка - 1 ч.л.
  • сметана - 100 мл
  • брашно - 1 с.л.
  • сол
  • бял пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете гъбите и червения лук и ги разрежете.

Запържете лука, след това добавете гъбите към него. Сложете малко сол, пипер и мащерка.

Към лука и гъбите добавете 800 мл вода и около 20 минути варете.

През това време разбъркайте сметаната с брашното и малко от бульона, който варите.

Изсипете след това всичко в супата и изчакайте да заври.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
52
41
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Galya Vasileva
Galya Vasileva
Чудесна рецепта, само брашното изтървах, но за сметка на това я застроих. Ако се добави и копър и магданоз по около половин връзка става просто неповторима :)
31.07.2016 20:03