Начин на приготвяне
За този импровизиран милфьой нишестето, след като се свали от котлона, се слага маслото, разбърква се добре, след което се покрива с найлонче, цялата повърхност, да не хваща коричка.
Оставя се да се охлади напълно. Сметаната с пудрата захар се разбиват с миксера до готовност, след което се прибавя на порции нишестето и се разбива с миксера до хомогенна смес.
Слага се в пош с накрайник и се шприцова върху изпечените и нарязани бутеркръгчета.
Бутертесто се разточва леко между два листа хартия за печене, изрязват се формички, в случая кръгчета, и се пекат във фурната на 200°C.
Бутертесто се пече между двете хартии и една тава още отгоре, да притиска, за да не се надуят. Пекат се около 20 минути.
След това се сглобяват сладките пастички с крема.
Боровинките се слагат за декорация на пастички с бутертесто и лимонов крем.