Начин на приготвяне
Лесни и вкусни пастички за всеки ден, когато ви се хапва нещо сладко!
Разбиват се яйцата със захарта, добавете брашното и бакпулвера, разбъркайте на кексова смес.
Сипете в широка тава върху хартия за печене и печете блата в загрята фурна на 180 градуса до суха клечка около 15 минути. Извадете и нарежете на 5 ленти, широки около 4 пръста.
В купа с миксер се разбива студено прясно мляко с пудинг шоколад на прах. Разбива се на високи обороти за 4 минути и кремът е готов.
Прибавете в крема само половината намачкан банан, а другата половинка е за декорация.
В подходяща чиния сложете една лента, с четка се сиропира с компот от праскови и намажете с част от крема.
Наредете всички ленти, като сиропирате и намазвате с крем. Завършете с крем, украсете с резени банан и поръсете захарни пръчици.
Охладете за 1 нощ, нарежете на пастички и хапнете с чаша кафе!
Банановите пастички за всеки ден са готови.
Коментари