Начин на приготвяне
Брашното и солта се пресяват. Използва се блендер, за да се разбие и втрие маслото, докато сместа заприлича на трохи. Добавят се водата и жълтъците, меси се бързо, за да се получи твърдо тесто.
Трохите се събират и се оформят на топка. Увиват се в найлон и се изстудяват в хладилника за 1 час.
Фурната се загрява предварително до 180 градуса. Тава се покрива с восъчна хартия. Чесънът и боровите ядки се запържват в 3 с.л. зехтин. Добавят се тиквичките, като се държат на огъня около 5 мин. Осолява се.
Смесват се двата вида сирене, яйцето, жълтъкът, босилекът и солта. Тестото се разточва на правоъгълник и се разстила сместа от сирене. Оставят се непокрити 2 см. от краищата около ръбовете.
Най-отгоре се редят тиквичките. Тестото се завива на руло, като се прегънат ръбовете. Прехвърля се във тавата, като се оформя на пръстен. С четчица се размазва останалия зехтин. Пече се около 30-35 мин.