Начин на приготвяне
Когато се чудим какво да правим с останалите яйца от Великден, тази яйчена салата е супер решение, а и е много вкусна!
Първо започваме с печения пипер, като го обелваме и нарязваме на средно едро и го поставяме в дълбока купа.
Краставицата обелваме и нарязваме на полумесеци, а яйцата ги обелваме, срязваме ги на половина и после всяка половина режем на 8. Пресният лук режем на ситни колелца. Прибавяме ги и тях към пипера.
Копър режем на ситно и поръсваме салатата с чушки с него, овкусяваме я първо с оцет, после с олио/зехтин и посоляваме на вкус.
При сервиране гарнираме с маслини отгоре.
Пъстра и вкусна салата с печени чушки и сварени яйца!
Приятен апетит!