Начин на приготвяне
Тиквичките се измиват, отрязват се краищата и се нарязват на парчета (първо се отрязва през средата, след това на половинки и после от всяка половинка се режат още на 2 или 3 триъгълни резенчета, зависи от дебелината на тиквичките).
В купа се разбиват яйцата, в друга се сипва брашното.
В трета се смесват галетата, царевичното брашно и настърганият на ситно кашкавал.
Първо всички парчета се овалват в брашно, след това се потапят в разбитите яйца, следва овалването в панировката.
Готовите панирани тиквички се подреждат във фраера и с помощта на четка се накапва по малко олио.
Пекох на 180°C за 12-13 минути.
Тази процедура повторих 4-ри пъти, докато приготвя всички тиквички с панировка във фраера.