Печено агнешко в Еър фраер

Печено агнешко в Еър фраер
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2
"Печено агнешко в Еър фрайър се гарнира със свежа пролетна салата и чаша бира"

Необходими Продукти

  • агнешко плешка - 500 г
  • мед - 50 г
  • горчица - 50 г
  • черен пипер - за поръсване
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • бял пипер - на вкус
  • сол - на вкус
  • джоджен - 4 стръка пресен
  • пресен лук - 2 стръка
  • зехтин - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обтриваме агнешката плешка със зехтина и го поръсваме със солта и черния пипер.

В купичка си смесваме меда, горчицата заедно със зехтина, който е останал, и подправките като пресния лук, джоджена, червен и бял пипер.

Разбъркваме всичко това много добре.

Намазваме агнешката плешката със сместа и поставяме в уреда.

Слагаме агнешкото да се пече в уреда като нагласяме на 150 °C за 25 минути.

Печено агнешко в Еър фраер се гарнира със свежа пролетна салата и чаша бира :)

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Admin
Admin
Привет,
кой еър фрайър е използван тук?
24.04.2023 12:12
1
Покажи всички подкоментари