Начин на приготвяне
Купихме си еър фраер, реших да опитам с карамелизирани крилца.
Отрязох острата част от крилата.
Смесих в купа олио, кетчуп, мед - по-добре течен, чубрица, две щипки и соев сос.
Всяко крило поръсих с малко сол и черен пипер, а после намазах от двете страни с приготвената смес.
Върху решетката на фраера поставих изрязан кръг от хартия за печене с диаметър на решетката, да не се цапа много при печене.
Сложих 4 крилца и включих на 190°C за 20 минути, после извадих, обърнах ги и пекох още 10 минути, да се карамелизират добре.
По-вкусни печени крилца не съм хапвала, опитайте и вие!
ДОБЪР АПЕТИТ!
Лесно и вкусно ястие са тези карамелизирани пилешки крилца!