Начин на приготвяне
За тази рецепта ползвах свински ребра и врат, които нарязах на едри парчета.
В купа смесете сушените зеленчуци, олиото и всички подправки.
Разбъркайте и с тази смес намажете месото от всички страни.
Нарежете на полумесеци една глава кромид лук и добавете и нея.
Оставете месото да се маринова 1 час в хладилник, покрито с фолио.
След това наредете месото в подходяща тава и налейте бирата.
Ако в купата, в която е било месото, е останала от маринатата, добавете и нея.
Покрийте тавата с алуминиево фолио и сложете да се пече в загрята фурна на 200 °С за 1 час.
След като този час мине, махнете фолиото и върнете свинското задушено във фурната за още 10тина минути, докато хубаво се запече!
Поднесете задушеното свинско със сушени зеленчуци със свежа салата или задушени картофи.
Бон апети!