Начин на приготвяне
Крема сирене Филаделфия, крема сиренето и заквасената сметана се слагат в купа. Към тях се добавят пудрата захар и ванилията и се разбиват с миксер до получаването на пухкав крем.
1 банан и 3 ягоди се нарязват на ситно и се добавят към крема.
Ще ви трябва форма за торта с диаметър 26 см.
Пъпешът се почиства от семките и се нарязва на тънки филийки. С ягодите и бананите се процедира по същия начин.
Млякото се слага в купа, за да може по-лесно да се топят бисквитите.
След като всички продукти са готови, е време за редене на бисквитената торта.
На дъното на формата за торта се нареждат бисквити, потопени в мляко. След това следва пласт крем. Върху него се подреждат част от нарязаните на филийки банан и ягода. Отново следват бисквити, крем, като този път се подреждат пъпеш и банани.
Така се прави до изчерпване на продуктите, като част от ягодите се отделят за украса.
След последния пласт крем, бисквитената торта се украсява с ягоди, череши и сладкарски перли.
Ягодовата торта се оставя да преседи 1 нощ в хладилник.
Да ви е сладко с тази разкошна бисквитена торта с ягоди и крема сирене!