Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Грейпрут с паста и царевица

Грейпрут с паста и царевица

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6302k
Грейпрут с паста и царевица2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • грейпфрут - 4 бр., розови
  • царевица - 1 ч.ч. (125 г), от консерва
  • зехтин - 2 с.л.
  • майонеза - 1 с.л.
  • сол - на вкус
  • бял пипер - на вкус
  • паста - 400 г макарони
  • босилек - 1 връзка, накъсан
  • джоджен - 6 листа, пресен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Грейпфрутите се изрязват на половинки, изважда се вътрешността им. Увиват се в найлон и се изстудяват.

Царевицата се разбърква заедно с вътрешната част на грейпфрута, зехтина и майонезата.

Пастата се вари във вряща вода, докато е готова. Изплаква се със студена вода и се изцежда добре.

Тя също се добавя към плънката, като се разбърква добре и внимателно. Поръсва се с босилек. Оставя се в хладилника около час.

Празните обвивки на грейпфрута се пълнят с плънката. Украсява се с джоджена и се сервира.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: