Лаврак във фолио на скара

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
769
824
2k
13/02/2014
"Всеки път, когато ни се хапва вкусна рибка си приготвяме лаврак на скара във фолио"
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо32 124
  • Преглеждания за месеца572
  • Преглеждания за седмицата108
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почиствате рибите и я овкусявате със сол и черен пипер. Намазвате отвън и отвътре със зехтин и напълвате с резенчета лимон, чесън и девесил, нарязани на ситно.

Завивате плътно в намазано с мазнина фолио и изпичате на умерено загрята скара.

По желание може да сервирате със задушените зеленчуци.

Кухненски термометър за месо-30%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кухненски термометър за месо
15.00 лв.
10.50 лв.
Виж ››

Майсторите по приготвянето на идеално изпеченото месо разполагат с термометър за месо. Вземете вашия кухненски термометър за месо, за да сервирате най-вкусните месни ястия.

Рейтинг

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
addmin21978
addmin21978
22.02.2018 15:17
Става много бързо и вкусно! :)
0
0