Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена риба»Лаврак във фолио на скара

Лаврак във фолио на скара

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k
Лаврак във фолио на скара1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Всеки път, когато ни се хапва вкусна рибка си приготвяме лаврак на скара във фолио"

Необходими Продукти

  • лаврак - 2 бр.
  • зехтин - 2 с.л.
  • лимони - 2 бр.
  • чесън - 5 скилидки
  • девесил - 3 стръка (пресен)
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почиствате лавраците и я овкусявате със сол и черен пипер.

Намазвате отвън и отвътре със зехтин и напълвате с резенчета лимон, чесън и девесил, нарязани на ситно.

Завивате плътно в намазано с мазнина фолио и печете рибата на умерено загрята скара.

По желание може да сервирате със задушените зеленчуци.

Лавракът във фолио на скара е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
55
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

addmin21978
addmin21978
Става много бързо и вкусно! :)
22.02.2018 15:17