Начин на приготвяне
В дълбока купа изсипваме крема сиренето и към него добавяме натуралното какао, разбиваме с миксер.
В стъклена купичка начупваме шоколада и поставяме на два пъти по 30 секунди в микровълновата фурна да се разтопи шоколадът напълно.
След това го прибавяме в купата с останалите продукти. Накрая прибавяме и кондензираното мляко.
На няколко пъти изсипваме зърнената закуска на топчета Нескуик.
Разбъркваме хубаво и поставяме във форма с падащо дъно и заглаждаме.
В малка стъклена купичка поставяме начупения на парчета черен шоколад и сладкарската сметана.
Поставяме в микровълнова фурна за 30 секунди. След това разбъркваме и украсяваме шоко тортата, като изливаме сместа във форма на спирала.
По желание отгоре поръсваме с кокосови стърготини.
Поставяме Нескуик шоколадова торта в хладилник, да престои поне 3 часа.