Венецианска салата с репички

09/04/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
"Репички, домати и пармезан - неочаквано добра комбинация "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо912
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелената салата се измива и накъсва на средни парчета. Добавят се нарязаните на кръгчета краставица и домати, а репичките - на четвъртинки.

Разбъркват се и отгоре се натрошава сиренето пармезан. Салатата се поръсва с черен пипер, сол и лимонов сок и се сервира студена.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Йорданка Ковачева
Приятна салатка, похапнах си я с удоволствие. Благодаря!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв