Салата от цвекло с рукола и мед

17/02/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне35 мин.
Готвене20 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 997
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цвеклото се слага в тава и се залива се с половината зехтин. Покрива се с алуминиево фолио и се запича в загрята фурна.

Оставя се да изстине и се обелва. Нарязва се на едри кубчета и се добавя почистената и нарязана рукола.

Залива се със сока на лимоните, останалия зехтин и меда. Салатата се разбърква и се сервира, поръсена по желание с натрошено козе- или фета сирене. подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар