Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пържена риба»Пържен хек с хрупкава коричка

Пържен хек с хрупкава коричка

Gergana DimitrovaGergana Dimitrova
Новак
2824039
Пържен хек с хрупкава коричка
Снимка: Gergana Dimitrova
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Не забравяйте да поднесете пържения хек с подходяща салата, за да бъде завършена чинията"

Необходими Продукти

  • хек - 1.5 кг
  • царевичен грис - 100 г
  • брашно - 100 г бяло
  • соев сос
  • черен пипер
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почиствам, измивам, нарязвам и овкусявам рибата със соевия сос и черния пипер.

Смесвам брашното със царевичния грис, овалвам парченцата хек и пържа панираната риба в сгорещено олио до златисто.

Поднесете пържен хек с хрупкава коричка със студена бира.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: