Начин на приготвяне
Ако искате нещо сочно, шоколадово и вкусно, това е вашата рецепта за шоко сладкиш. Страхотен вкус, опитайте.
В купа се разбиват яйцата със захарта. Добавете олио, настъргана тиквичка, пресято какао - аз ползвах брашно от рожков.
Накрая пресято брашно с бакпулвера и сода за хляб.
Разбърква се като кексова смес и сипвате в намазана с олио тава 24 см, поръсена с брашно.
Печете в загрята фурна 180°C до суха клечка, при мен за 35 -40 минути беше готово.
Извадете и охладете на решетка сладкиша с тиквички.
На водна баня разтопете шоколад с прясното мляко, свалете от котлона, добавете кондензирано мляко, да се получи течен ганаш.
Заливате летния сладкиш и оставете да стегне за 1 нощ, аз го оставих на стайна температура.
Нарежете на квадрати, сложете по една орехова ядка и поднесете с чаша кафе.
Уникален вкус на шоколадов сладкиш с тиквичка се получи!
Да ви е вкусно!