Начин на приготвяне
За нашите кето бонбони сипваме лешниците и нишестето от тапиока в блендер.
Смиламе на много ситно. Отделяме 1 с.л. настрани.
Добавяме какаовите зърна в блендера и отново го пускаме. Смиламе до хомогенност.
Добавяме ванилията, сиропа от фурми, протеина и тахана от лешници. Смесваме хубаво.
Пресипваме сместа на хартия за печене и оформяме тънък фитил.
Увиваме с хартията и прибираме за 30 минути в хладилника.
След това нарязваме на еднакви колелца.
Намазваме си ръцете с малко кокосово масло и оформяме много гладки и правилни сурови бонбони.
Овалваме ги в отделените смлени лешници и ги подреждаме в чиния.
Нашите лешникови кето бонбони са готови.
Коментари