Начин на приготвяне
Прясното мляко се изсипва в купата на миксера. Ако то е студено, сместа ще стане по-пухкава. Ако е на стайна температура, ще трябва да се охлади след приготвянето му.
Към него се добавя кремът Оле с вкус на Страчатела.
Разбърква се първо една минута на бавна степен, като се обира да няма от сместа по стените на купата.
След това се разбива още 3 минути на бърза степен. Сместа се разпределя в 4 купички. Оставя се в хладилника да стегне.
Прасковата се измива и нарязва на филийки от полукръгчета. Нареждат се върху крема.
Украсява се с течния шоколад по избор. Аз избрах да го сложа в крайчетата на крема.
Крем Страчатела с праскови и течен шоколад със сутрешното кафе - защо не?