Начин на приготвяне
Сипваме 3 с.л. от йогурта в купа. Добавяме какаото, ванилията и 1 с.л. сироп от агаве.
Разтваряме половината желатин в 1 ч.л. вода, оставяме го да набъбне, загряваме го, за да се разтопи и го сипваме в сместа.
Разбъркваме и разпределяме по 1 с.л. от сместа на дъното на стъкрлени чашки.
Прибираме в хладилника.
Намачкваме пъпеша и 2 банана в купа. Добавяме йогурта и сиропа от агаве. Разтваряме и разтопяваме желатина по горния начин и го добавяме в сместа.
Разпределяме крема в стъклените чашки върху какаовата основа.
Заглаждаме и прибираме в хладилника за 10-12 часа.
Украсяваме с пъпеш и банан с бита сметана и парченце банан и сервираме плодовите кремове.
Кремът с пъпеш и банан е готов.