Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Гювечета»Гювече със сирене и хляб

Гювече със сирене и хляб

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Гювече със сирене и хляб1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • сирене - 300 г
  • хляб - 8 филии
  • чесън - 2 скилидки
  • бульон - 1200 мл телешки
  • черен пипер - ½ ч.л.
  • сол - ½ ч.л.
  • масло - 50 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филиите се препичат и се поръсват с начукан чесън. В гювечетата се редуват пластове хляб и сирене.

Поръсват се със сол и черен пипер и се заливат с бульона. Запичат се на 200 градуса и се сервират с парченце масло отгоре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: