Пълнен лук с пармезан

Марина НордМарина НордНовак1219
01/04/2014
"Не само ви се струва, наистина е божествено вкусно, само да има кой да го приготви "
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо520
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се обелва и вътрешността му се издълбава. Вътрешността се нарязва на ситно и се добавят нарязаните на ситно магданоз и шунка, сиренето, черният пипер, солта, накиснатата и отцедена филия хляб и яйцето.

С тази смес се напълват луковите глави и се нареждат в намазана с масло тава. Приготвя се сос от разтопено масло, захарта и бульона и с него се залива лука. Запича се в предварително загрята на 200 градуса фурна.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар