Задушено китайско зеле

21/02/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 755
  • Преглеждания за месеца221
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Водата се загрява и когато кипне, се добавят зехтинът и нарязаният на ивички морков.

След 5 минути се добавя и нарязаното на ивици зеле, захарта, джинджифилът, соевият сос, портокаловият сок и солта.

Оставя се да се задуши за малко и при непрекъснато бъркане се сипва разтвореното в малко вода нишесте.

Ястието се сваля от котлона след 2 минути и се сервира топло.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар