Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Грис торта без печене

Грис торта без печене

ЛюдмилаЛюдмила
Иноватор
5846k1k5
Грис торта без печене
Снимка: Людмила
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Общо
25 мин.
Порции
5
"Една различна тортичка, която се приготвя лесно и има много приятен вкус Опитайте"

Необходими Продукти

  • грис - 1 ч.ч.
  • масло
  • какао - 2 с.л.
  • захар - 1 ч.ч.
  • вода - 2 ч.ч.
  • орехи
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган загрявам малко масло, сипвам вътре и чаша грис, вие избирате големината на чашата и мерите всичко с нея, бъркам непрекъснато до приятен аромат и загар.

След това слагам какао или брашно от рожков и продължавам бъркането.

Заливам със сироп от чаша захар и две чаши вода. Дръпнете тигана от котлона, защото пръска. Сместа се вари още около две-три минути при непрекъснато бъркане!

След това изсипвам в мокра силиконова форма за торта звезда и подреждам малко орехи, но може и без тях.

Охладената торта без печене обръщам в подходяща чиния. Това е! Вкусно е!

Грис тортата без печене е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: