Печена скумрия с домати и магданоз

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
27/02/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 744
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибите и ги овкусете със сол и черен пипер.

Залейте с доматите, нарязани, олиото на ситно и поръсете с магданоз.

Печете на предварително загрята умерена фурна около 20-30 минути.

По желание може да сервирате рибата, залята с лимонов сок и гарнитура от картофена салата.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар