Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Пълнени яйца»Панирани пълнени яйца

Панирани пълнени яйца

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6302k
Панирани пълнени яйца1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2-4
"Предлагаме Ви да опитате това кулинарно вълшебство Панирани пълнени яйца с изненадващ пълнеж!"

Необходими Продукти

  • яйца - 5 бр., твърдо сварени
  • масло - 1 с.л.
  • каперси - 1 с.л.
  • сос - 1 ч.ч. Бешамел
  • галета - 2 ч.ч. (250 г)
  • зехтин - 2 ч.ч., за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се режат на половинки по дължина, като се вадят жълтъците. Маслото, каперсите и жълтъците се смесват.

Всяка половинка от яйцата се пълни със сместа.

Яйцата се потапят в бешамеловия сос, а след това в галета.

Пържат се в сгорещения зехтин около 7 мин. Изцеждат се добре върху кухненска хартия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Diana
Diana
Допадна ми много идеята. Моника мисля, че каперсите могат да се заменят с кисели краставички.
05.05.2016 07:40
Monika Ivanova
Monika Ivanova
Интересно звучи, но живея в малък град и никъде няма каперси..ще пробвам с друга плънка но по посочения начин.
05.05.2016 04:56