Начин на приготвяне
Почистваме си лука от люспите, обелваме го и нарязваме на ситно.
Моркова почистваме и него нарязваме на ситно.
Поставяме съд на котлона и добавяме мазнината.
След като се загрее, поставяме лука и го задушаваме в мазнината.
Добавяме и нарязания морков и наливаме вода около литър и половина-два.
Оставяме да ври 10 минути и добавяме почистения зелен боб.
Оставяме да ври, като през това време си обелваме и нарязваме на ситно картофите.
Добавяме ги към зеленчуковата чорба, както и нарязаната чушка и домат.
Всичко това оставяме да ври, докато омекнат зеленчуците.
Овкусяваме със сол градинарската чорба.
Преди готовност добавяме фидето и поръсваме с чубрица.
Поднасяме, докато е още топла градинарската чорба.