Начин на приготвяне
На програма Saute задуших свинското заедно с пушките и подправките. Когато станаха готови, след около 10 минути ги извадих от съда. Изплакнах под вода купата на уреда.
Напълних 1.5 л вода (не обичаме, когато изстине, да стане супер твърд). Овкусих водата със сол и един зеленчуков бульон. Включих на програма Saute HI и изчаках водата да заври.
След завиране на водата преминах на Low и изсипах качамака. Започнах да бъркам до сгъстяване - около 2 минути.
Качамак се сгъстява, но стои леко течен - ефекта, който търсих.
Сервирах, като в чиния сложих от полентата, а отгоре от свинското с чушките и малко от соса.
Нека ви е вкусно с моя качамак със свинско в Instant Pot+air fryer.