Ръжен хляб в пекарна

ЛюдмилаЛюдмила
Иноватор
5846k1k5
Ръжен хляб в пекарна4 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Ароматно и вкусно хлебче в пекарна, което да опитате със своето основно ястие"

Необходими Продукти

  • прясно мляко - 300 мл (затоплено за минутка)
  • сол - 1 ч.л.
  • захар - 1 ч.л.
  • олио - 1 с.л.
  • бяло брашно - 250 г
  • ръжено пълнозърнесто брашно - 250 г
  • суха мая - 7 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

И тъй като обожавам ръжен хляб реших, че ще си подхожда с вкусна яхния и сложих в хлебопекарна Silver Crest продуктите:

Избрах програма 2, френски хляб, тегло 1 кг, средна степен на препичане на коричката и стартирах.

Пропуснах сигнала за вадене на бъркалките и оформяне, но това не се отрази на вкуса на хляба в хлебопекарна.

Ръженият хляб в пекарна е много вкусен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: