Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Сандвичи с херинга и ябълки

Сандвичи с херинга и ябълки

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Сандвичи с херинга и ябълки1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • хляб - 2 филии за сместа
  • херинга - 2 бр. маринована
  • хляб - черен
  • яйца - 2 бр. (сварени)
  • ябълки - 2 бр.
  • лук - 1 глава
  • олио - 2 с.л.
  • оцет - 2 с.л.
  • масло - 50 г
  • кашкавал - 100 г
  • захар - ½ ч.л.
  • черен пипер - ½ ч.л.
  • сол - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето на херингата се накълцва заедно с лука и твърдо сварените яйца. Добавят се филиите сух хляб, предварително натопен в оцет, обелените и настъргани ябълки, олиото, солта, захарта и черният пипер.

Всичко се разбърква добре. Черният хляб се нарязва на тънки филийки, които се намазват с масло, отгоре се слага сместа с херингата и всичко се посипва с настърган кашкавал.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: