Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Разядка с нахут и риба тон

Разядка с нахут и риба тон

Разядка с нахут и риба тон
Снимка: Албена Асенова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
6
"Едно, две, три и разядката е готова! Може да се хапва намазана върху филийка хляб."

Необходими Продукти

  • нахут - 1 малка консерва
  • риба тон - 1 консерва, в олио
  • червен лук - 1/2 глава
  • магданоз - 3 - 4 стръка, пресен
  • сол
  • лимонов сок - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разядка с нахут и риба тон, готова за нула време.

В блендер се поставят отцеденият нахут, риба тон, заедно с олиото, сол на вкус, прясно изцеден лимонов сок и всичко се блендира до еднородна смес.

Червеният лук се почиства и нарязва на ситно, заедно с пресният магданоз.

Прибавят се към получената разядка и всичко се разбърква много добре.

По желание може да се сложи и малко смлян черен пипер.

Разядката с риба е готова и може да се хапва намазана върху филийка хляб.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка: