Бишкотена торта с шоколад и маскарпоне
Torta od piškota sa čokoladom i maskarponeomTort de pișcoturi cu ciocolată și mascarpone
gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Бишкотена Торта»Бишкотена торта с шоколад и маскарпоне

Бишкотена торта с шоколад и маскарпоне

Христинка КолеваХристинка Колева
Иноватор
2664k6942k1
Бишкотена торта с шоколад и маскарпоне
Снимка: Христинка Колева
1 / 5
29/11/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
3 мин.
Общо
33 мин.
Порции
8
"Класика с бишкоти и маскарпоне, която винаги ще е хит на вашия празник"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сметаната се загрява до завиране. Шоколадът се начупва и се залива с горещата сметана. Разбърква се до хомогенност. Поставя се в хладилника за 2-3 часа. нашият шоколадов ганаш.

Ганашът се разбива с миксер и след това се прибавя маскарпонето. Разбива се до пухкавост.

Прясното мляко се затопля заедно със захарта и какаото, до разтопяване на захарта.

Всяка бишкота се потапя за секунда в какаовото прясно мляко и се подрежда върху поднос.

Кремът се разделя на две. Половината крем се шприцова върху бишкотите.

Останалата половина бишкоти се нареждат върху крема.

Завършва се с втората част от крема нашата бишкотена торта.

Сладкишът с бишкоти се украсява по желание.

Да ви е сладко с моята бишкотена торта с шоколад и маскарпоне!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка: