Пене Неаполитана

Maria  TonchevaMaria TonchevaНовак6301
19/03/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 400
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се реже на ивички и се запържва в зехтина до пълна готовност.

Прибавят се доматите и чесънът. Поръсва се с босилек, прибавя се черен пипер и сол на вкус.

Готви се около 3 мин. Пастата се вари според указанията на опаковката, отцежда се и се смесва с готовия вече сос.

При сервиране се поръсва всяка порция с пармезана.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар