Рибарски сос

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Рибарски сос1 / 2
31/03/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
3
"За вкусен сос към рибата питайте не готвач, а рибар - те ги разбират тези неща"

Необходими Продукти

  • мазнина - 4 с. л от пържена риба
  • чесън - 2 глави щипка
  • сол - 1 щипка
  • оцет - 100 мл
  • люти чушки - 2 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се счуква със солта в хаванче и се пържи 2-3 минути в сгорещената мазнина, като се разбърква.

Прибавя се оцетът и нарязаните на ситно люти чушки и всичко се разбърква добре и се сваля от огъня.

Ако оцетът е много кисел, сосът се разрежда с малко вода.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: