Начин на приготвяне
Гъбите, лукът и пилешките гърди се режат на ивички. Месото се поръсва със солта, черния пипер и се поръсва с лимоновия сос. В маслото се запържва месото до пълно омекване, след което се добавя празът и гъбите.
Запържва се и пилешкото месо до придобиване на златист цвят. Пастата се вари според указанията на опаковката, отцежда се и се разбърква с чесъна, половината от Моцарелата, пилешкото месо, гъбите и лукът. Останалата моцарела се смесва с магданоза.
Сметаната се разбива с 2 с.л. лимонов сок, индийското орехче, Пармезана, черен пипер и солта. С останалото краве масло се намазва форма за печене, като дъното и стените се намазват с галетата.
Пастата, месото и гъбите се изсипват в тавата, полива се със соса и се поръсва със сместа от Моцерела и магданоза. Пече се в предварително загрята фурна до пълна готовност.