Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Кайма»Солено руло»Мини руло Стефани в еър фрайър

Мини руло Стефани в еър фрайър

ВалерияВалерия
Мастър Шеф
2474k6431
Мини руло Стефани в еър фрайър3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2
"Мини руло Стефани в еър фрайър - любим вкус от детството!"

Необходими Продукти

  • За две малки рула
  • свинска кайма - 550 г
  • настърган кашкавал - 100 г
  • черен пипер
  • кимион
  • сол
  • магданоз
  • пресен лук
  • За плънката
  • сварени яйца - 4 - 5 броя
  • морков - 1 - 2 броя
  • кисели краставички - 2 - 3 броя, без захар
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се обърква хубаво с подправките и кашкавала. Разделя на две части.

Всяка част се разстила върху хартия за печене.

Нареждат се яйцата, морковите и киселите краставички.

Рулата Стефани се навиват с помощта на хартията. Пекат се на програма roast 185 градуса за 20 минути, по 10 минути от всяка страна.

Източник: Вкусни рецепти с Валерия

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: