Начин на приготвяне
Накиснете хляба във вода и добре го изцедете. Смесете го със смляното на кайма месо, настъргания лук, 1 яйце и подправките.
Омесете добре каймата и я оставете в покрит съд за 30 минути в хладилника. След това я разбъркайте с настъргания кашкавал.
Яйцата сварете твърдо заедно с морковите. Нарязаните моркови и кисели краставички са за гарнитура. Върху намазнено прозрачно фолио разстелете 1/4 от каймата на равен пласт.
По средата сложете 1 яйце и внимателно завийте рулото. Така оформете и останалите 3 рула. Подреждайте ги в тава с намазнена хартия за печене.
Разбийте с телена бъркалка белтъка, кърито и кетчупа. С помощта на четка намажете обилно мини рулата Стефани. Сложете ги да се изпекат в умерено загряна фурна до готовност.
В чиния поднесете едно нарязано мини руло Стефани с гарнитура от моркови и кисели краставички.