Шарена рибена чорба

Марина НордМарина Норд
Новак
1219
27/08/2014
"Питайте морските вълци и те ще ви кажат, че най-вкусната рибена чорба се прави с няколко вида риба!"
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 960
  • Преглеждания за месеца72
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържва се до златисто ситно нарязаният лук, поръсва се с брашното и се залива с бульона.

Добавят се нарязаните корени за супа и доматите. Подправя се с горчицата, кетчупа и солта. След 5 минути се прибавя рибното филе, нарязано на кубчета, и се вари 15-20 минути на тих огън.

Преди сервирането се добавят каперсите, изцеденото кисело мляко и нарязаните на ситно магданоз и копър. Поднася се с препечени филийки.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар