Сос Боскайола

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6302k3k
Сос Боскайола1 / 2
24/04/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
5
"Защото сосът винаги е по-важен от пастата, обърнете му повече внимание"

Необходими Продукти

  • манатарки - 500 г
  • чесън - 3 скилидки, на много ситно
  • лук - 1 глава, кромид
  • домати - 4 бр.
  • зехтин - 3 с.л.
  • риган - 1 ч.л.
  • магданоз - 1 с.л., на ситно
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чесънът се запържват в зехтина до пълно омекване, долива се вода около 3 с.л. и се оставя да се задушава за още 1 мин. Прибавят се гъбите, нарязани на ивички.

Доматите се попарват, белят се и се режат ситно, прибавят се към гъбите. Поръсва се с риган, магданоз, сол, черен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: