Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Спагети а ла боскайола

Спагети а ла боскайола

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Спагети а ла боскайола1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • спагети - 350 г
  • зехтин - 3 с.л.
  • гъби - 350 г
  • чесън - 1 скилидка
  • сметана - 400 мл
  • горгонзола - 250 г
  • магданоз
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете спагетите. Междувременно загрейте зехтина в тиган, добавете нарязаните гъби и ги запържете за 5 минути.

Добавете чесъна и задушете за още 2 минути. Добавете сметаната, кипнете и след една минута добавете синьото сирене.

Разбъркайте, овкусете със сол и черен пипер и махнете от котлона. Смесете пастата, поръсете с магданоза и сервирайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: