Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Бирени мезета»Най-добрите свински уши на скара

Най-добрите свински уши на скара

Анджи манджиАнджи манджи
Новак
109532
Най-добрите свински уши на скара
Снимка: Анджи манджи
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
120 мин.
Порции
4
"Пекат се и се сервират вкусни свински уши на скара със студена бира.Толкоз! Приятен апетит!"

Необходими Продукти

  • свински уши - 1 кг
  • подправка за барбекю
  • лук - 1 глава стар
  • соев сос - 3 с.л.
  • сол - на вкус
  • дафинов лист - 3 листа
  • бахар - 5 зрънца
  • бульон - 1 кубче зеленчуков
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагат се свинските уши в подходяща тенджера с вода, за да се сварят, водата се отпенва.

След като се избистри водата, се добавя дафиновият лист, нарязана глава лук на четири, кубчето бульон и зрънцата бахар. Вари се 45 мин.

Вадят се вече сварените уши, охлаждат се и се почистват на течаща вода.

Нарязват се на продълговати ленти и се овкусяват с подправката за барбекю, соевия сос, по желание може да добавите малко олио.

Ако има нужда и сол, объркват се и се оставят да престоят във хладилника за ден.

Пекат се и се сервират вкусни свински уши на скара със студена бира по желание.

Приятен апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: