Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Мезета»Варени свински уши на барбекю

Варени свински уши на барбекю

Варени свински уши на барбекю
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2
"Уникално мезе за бира, което приготвяме само за най-близките си приятели"

Необходими Продукти

  • свински уши - 2 бр.
  • дафинов лист - 1 бр за варенето
  • черен пипер - 3 - 4 зърна
  • чесън - 5 - 6 скилидки за варенето
  • сол - 1 к.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера поставяме свинските уши. Към тях добавяме дафиновия лист, черния пипер, скилидките чесън и солта.

Покриваме с вода и оставяме да се варят.

След като са готови, вадим, подсушаваме и нарязваме на тънки ивички.

Палим си барбекюто и поставяме, като запичаме и от двете страни.

Поднасяме докато са още топли.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: