Мексиканска супа с пушени гърди

Марина НордМарина НордНовак1219
08/07/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене100 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо422
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От костите се сварява бульон, който се прецежда. Пушените гърди, лукът, морковът, целината и гъбите се задушават в мазнината.

Добавят се червеният пипер и доматеното пюре.

Залива се с бульона и се добавя оризът и царевицата. Посолява се и се подправя с оцет.

Супата се вари до сгъстяване и се сервира поръсена с нарязан на ситно праз и магданоз.

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар