Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Крем Супи»Кремсупа Панадел

Кремсупа Панадел

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Кремсупа Панадел2 / 2
21/05/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • бульон - 1.5 л
  • корени - 1 връзка за супа
  • хляб - 3 филии
  • масло - 60 г
  • сметана - ½ ч.ч.
  • яйца - 1 бр.
  • магданоз - 5 - 6 стръка
  • кашкавал - 50 г
  • сол - 1 ч.л.
  • индийско орехче - ½ ч.л.
  • черен пипер - ½ ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Корените за супа се слагат във врящия бульон. Добавят се запържените в маслото филии хляб. Когато зеленчуците се разварят, всичко се претрива през гевгир.

Връща се на котлона и се добавя солта и супата се застройва с разбитото в сметаната яйце.

Поръсва се с черен пипер и индийско орехче. Готовата супа се сервира поръсена с настърган на ренде кашкавал и накълцан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: