Лефер в хартия

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
21/05/2014
"Класическа рецепта за лефер - лесна за изпълнение и с гарантиран вкусен вариант "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 908
  • Преглеждания за месеца205
  • Преглеждания за седмицата40
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • лефер - 2 бр.
  • масло - 50 г
  • черен пипер - ½ ч.л.
  • сол - 1 щипка
  • лимони - ½ бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената и измита риба се поръсва със сол и черен пипер. Намазва се с масло отвън и отвътре и се слага върху парче хартия.

Върху рибата се нареждат кръгчета лимон и лук по желание и хартията се завива добре. Завитата риба се слага в тава и се пече в умерена фурна.

Италианска алуминиева незалепваща тава с дръжки
Приготвяй си тази рецепта в:
Италианска алуминиева незалепваща тава с дръжки
38.00 лв.
Виж ››

Кръгла алуминиева тава, в която може да приготвите всичко, до което кулинарното ви вдъхновение се простира. С незалепващо покритие и удобни дръжки тя позволява лесно пренасяне, съхранение и готвене. Алуминиева тава, която е необходимост във всяка кухня!

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар