Трахана със сирене

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
01/06/2011
"Хапнете вкусна трахана по наша рецепта и ни споменавайте с добро "
Готвене30 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо34 201
  • Преглеждания за месеца1182
  • Преглеждания за седмицата166
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Трахана

Начин на приготвяне

Траханата заедно с маслото се слага в съд със студена вода и при непрекъснато разбъркване се вари на тих огън до пълно омекване и поемане на всичката вода.

Получената средно гъста каша се поднася с натрошено сирене.

Тенджера под налягане 7л
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тенджера под налягане 7л
39.99 лв.
Виж ››

Във всяка кухня трябва да има една тенджера под налягане, защото с нея готвенето е по-бързо, по-лесно и по-здравословно. Редица предимства, с които всеки иска да разполага, събрани в един кухненски съд - тенджера под налягане.

Рейтинг

5 5
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Соня
Соня
23.07.2013 14:08
Какво е трахана?
0
1